Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Curatam ceapa si morcovul si le spalam bine.
Tocam ceapa si o punem intr-o oala cu 2-3 linguri de ulei si putina apa.
Adaugam si morcovul taiat cuburi si le lasam cateva minute la calit.
Spalam bine pulpele apoi le punem in oala si le lasam putin la calit impreuna cu ceapa si morcovul.
Adaugam apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert.
Cand pulpele sunt pe jumatate fierte punem cartofii taiati cuburi, usturoiul tocat marunt, 200 gr rosii cuburi cu suc, sare si piper dupa gust si amestecam. Acoperim iar si lasam pana cand si cartofii sunt fierti.
La sfarsit tocam patrunjelul si il presaram deasupra.
Pofta buna!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult