Tocanita de cartofi cu pulpe de pui

de deyutzky in Pui, 17 Ian 2014 | 35181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 6-7 catei de usturoi
  • 200 gr rosii cuburi cu suc (1/2 conserva rosii cuburi)
  • 5 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pulpe de pui:

Curatam ceapa si morcovul si le spalam bine.

Tocam ceapa si o punem intr-o oala cu 2-3 linguri de ulei si putina apa.

Adaugam si morcovul taiat cuburi si le lasam cateva minute la calit.

Spalam bine pulpele apoi le punem in oala si le lasam putin la calit impreuna cu ceapa si morcovul.

Adaugam apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert.

Cand pulpele sunt pe jumatate fierte punem cartofii taiati cuburi, usturoiul tocat marunt, 200 gr rosii cuburi cu suc, sare si piper dupa gust si amestecam. Acoperim iar si lasam pana cand si cartofii sunt fierti.

La sfarsit tocam patrunjelul si il presaram deasupra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

deyutzky 1

18.01.2014, 19:51

Rocsy

diaconta 1

18.01.2014, 21:56

ce mult imi place si ce poze frumoase

deyutzky 1

19.01.2014, 00:44

Dia multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la rotisorul dietetic